Ry Roklub

WOW sikke en arbejdsdag!
Af: 1292 - Brylle Bjarnason Rev.: 20.08.2017
Udskriv | Send | Hits: 154 |
 
En meget stor tak til Bente J, Helene, Janne, Kiss, Malene Petersen, Susanne D, Tina Haun, Carsten Riis, Jørgen B, Kim Baden, Per P, Peter Riis, Poul L for en fantastisk indsat i dag.


Vi fik fejet alle bådehaller, der blev fejet ved romaskinerne, gjort rent i damernes omklædningsrum, på de to toiletter, mødelokalet og køkkenet. Fejet i forgangen. Kajakhuset blev malet, alt ukrudt blev fjernet, der blev fejet fliser, og derpå sprøjtet præventivt mod ukrudt. Græsset ved kajakstativerne blev slået. Der blev kørt byggeaffald på lossepladsen og ryddet op i værkstedet. Vigtigt for Jørgen var også, at der blev spartlet færdigt og sat loftplader op i den kommende sauna. Og, så viste det sig, at den grimme dør ved siden af kajakportene, kunne blive fin svensk rød igen!

Tak for et formidabelt team work. Det var helt fantastisk!

I kan alle glæde jer til at komme ned til en ren og nyfriseret klub. 

Tak til alle Jer, der gav en hånd med. Det var hyggeligt, og utroligt effektivt. I er simpelthen så dejlige at være sammen med!
Tak til Susanne, fordi hun på bestemt, men venlig vis fastholdt, at sandwich ikke var en optimal løsning, hvorfor jeg kan takke vores masterchef, for den dejlige æggekage med tilhørende smørrebrød. Per, du evner at gøre selv den simpleste ret til en trestjernet oplevelse. Og så var det ganske rart at se, at Jørgen fik støvet banket af. Du ser helt frisk og ny ud igen 😊

Mange hilsner Torben, og vel mødt til den sidste arbejdsdag i år den 30.9.17

Kun påloggede brugere har adgang til at kommentere. Registrer dig/Log på