Ungdomsroere i outriggere
Af: 137 - Poul Lervad Rev.: 27.08.2017

Det er ikke i sig selv nogen nyhed, at unge fra klubben ror i outriggere, men lørdag 26. august indledte 4 unge et intensivt instruktionsforløb i denne bådtype.

Et skitseret kursus i outriggerroning for klubbens unge blev annonceret i foråret, men som følge af manglende tilslutning blev kursus ikke gennemført.

Derefter fulgte sommerferien og med begyndelse af et nyt skoleår, vendte Anne Kristine og Alfred retur til ungdomsroningen efter et år på efterskole.

Dermed opstod grundlaget for et nyt forsøg på at etablere et kursusforløb, og nogle indledende forespørgsler viste der sig hurtigt at være opbakning fra gruppen af instruktører.

Første kursusdag var lørdag 26. august, hvor de 4 tilmeldte mellem kl. 8-13 skulle tage de første spæde rotag mere med udsigt til kølvand end fremefter.

Jørgen og Martin havde meldt sig som instruktører på disse første lektioner, og over de næste uger gennemføres det intensive forløb med roning på mandage og andre dage gennem ugerne, efter nærmere aftale mellem de unge og instruktørerne.

Her følger en fotografisk skildring af lørdagens forløb.

Da klubbens hjemmeside kun kan optage filer på op til 2. mb, er skildringen opdelt i 2 dele.

1. del - klik her

2. del - klik her

Kun påloggede brugere har adgang til at kommentere. Registrer dig/Log på