Ry Roklub

Den 30.9.17
Af: 1292 - Brylle Bjarnason Rev.: 02.10.2017
Udskriv | Send | Hits: 52 |
 
var den 3. og sidste fælles arbejdsdag her i 2017

Sædvanen tro startede vi med morgenmad kl. 9, hvorunder opgaverne blev fordelt. 

Vi fik først og fremmest rengjort køkkenet. Og det meget grundigt, idet køleskabe og fryser blev rengjorte, fryser afrimet, alt overflødigt og gammelt smidt ud. Dernæst blev komfurerne trukket ud, og der blev rengjort bagved disse. Derpå blev komfurerne og ovnene grundigt rengjorte. Endeligt blev skabe og gulv rengjort, det sidste først håndskuret, der på med sæbe og til sidst med brun sæbe. Forskellen kan ses ved at sammenligne forgangen med køkkenet 😊. Endeligt blev udsugningen til den ene emhætte, hvor en mus havde været på spil, midlertidigt repareret. Dette bliver rettet i kommende uge. 

Vi fik også fejet bådehallerne, ryddet op på byggepladsen i den ene bådhal, og byggepladsen udenfor.

Motions- og PC-rum blev rengjorte, og er klar til vintersæsonen. Vinduerne i motionsrummet er pudset inde og ude.

Hele fliseområdet rundt om klubben blev fejet, og alle blade samlet op. Det er nok lidt af et Sisyfos arbejde, det med bladene, for blæsten sørgede for, at ”hvor de gamle forsvandt – kom nye til overalt” (let omskrevet). Hækkene fra kajakhuset og rundt til indgangen i klubben blev klippet ned, så der er plads til at vokse til næste år. 
Alt affald blev fjernet fra matriklen. 

Men, vi nåede ikke at male hegnet omkring affaldsspandene og ej heller kajakstativerne. Ikke på grund af tid, men vejret var for fugtigt til, at det gav mening at male træværk i dag. Men nu er malingen der. Den står med pensler og handsker inde i depotrummet, så kommer der en dag med lidt sol og varme, så er alle velkomne til at trække et par handsker på, og lige strø lidt sort maling på de to ting.

En stor tak til Annemarie P, Bjarne B, Carl L, Carsten R, Ivan, Kiss, Methe, Mogens Roy og Per P for den store indsats i dag. Det var rigtigt hyggeligt at arbejde sammen med Jer. Det er alt sammen meget professionelt. Alle arbejder fokuseret og effektivt samtidigt med, det er rigtigt hyggeligt.

Og jo, til sidst skal lige nævnes, at Per P kokkererede en dejlig frokost bestående af Chili Con Carne og pølser, som blev nakket i fryseren. 

Mange hilsner
Torben

Kun påloggede brugere har adgang til at kommentere. Registrer dig/Log på