Styrke og Stabilitet
Af: 1292 - Brylle Bjarnason Rev.: 12.10.2017

sæsonopstart allerede d. 25. oktober 2017 kl. 19

Onsdag d. 25. oktober
starter vi igen op med Styrke- og stabilitetstræning i Ry Roklub.

Lige som sidste år vil der i år være ét hold - fra kl. 19.00 - 20.15

Det forudsættes, at deltagerne er indstillet på at prioritere holdet - dels for at undgå for mange “huller” på holdet, og dels fordi regelmæssig indsats er grundlaget for, at vi systematisk kan skrue op for sværheden hen over vinteren.

Der kan max. være 10 på holdet.

Det er en god idé ikke at være iskold, når vi starter, men opvarmning er på eget ansvar, så kom gerne lidt før og varm op.

Tilmelding sker via kalenderen, som er opdateret.

Mange hilsener fra
Karen

Hvis du har tilmeldt dig en onsdag, men efterfølgende bliver forhindret i at være med, er det vigtigt, at du husker at markere sit afbud i kalenderen, således at andre kan få glæde af den ledige plads.

Afbud markeres i kalenderen ved at trykke på TILMELDING på den pågældende dato, hvor man ikke kan deltage, og ud for sit navn skriver AFBUD, og afslutter med at trykke UDFØR.