Introduktion
Af: 163 - Frank Haupt Hansen Rev.: 06.02.2016

Ry Roklub har godt og vel 50 år på bagen. Klubhuset ligger i naturskønne omgivelser, med Julsø og Himmelbjerget lige om hjørnet. Vi får mange henvendelser om medlemsskab, og skitserer her kort proceduren:

Frigivne roere
Er du frigivet roer fra en anden roklub under Dansk Kano- og Kajak Forbund (DKF) eller Dansk Forening for Rosport (DFfR), kan du blive medlem på alle tidspunkter af året, og uden yderligere kurser eller prøver.

Nye roere
Ry Roklub tager nye medlemmer ind hvert år til sæsonstart. Sæsonstart markeres med Standerhejsning, som afholdes når sommertiden starter.
Nye medlemmer starter på et rokursus, enten i inriggere eller kajak  - læs om instruktion i hhv. kajak - inrigger og outrigger.

Datoer

De endelige datoer på kursusforløbene fastlægges hvert år i januar måned, hvorefter de offenliggøres i kalenderen på hjemmesiden samt sendes til alle ansøgere om deltagelse i kursus.

Tilmelding

Tilmeldinger modtages løbende hele året. Send en mail til formanden hvor du fortæller lidt om dig selv (navn, alder, ønsker, evt. tidligere roerfaring osv. Husk adresse og telefonnummer). Holdplanlægningen udføres i februar. Der udsendes besked til alle tilmeldte, om de er optaget på årets hold eller ej.

Kontingent og kursusgebyr
Der opkræves kursusgebyr ved kursusstart og klubkontingent hvert år i april.
Priserne er fra og med år 2016 følgende:

> kursusafgift for nye medlemmer : 450,- kr.
> kursusafgift for nye medlemmer weekend : 550,- kr.
> kursusafgift for medlemmer : 250,- kr.
> kursusafgift for medlemmer weekend : 350,- kr.
> klubkontingent - senior 25-64 år : 1.700,- kr.
> klubkontingent - pensionister 65 år + : 1.050,- kr.
> klubkontingent - ungdomsroere 18-24 år : 850,- kr.
> klubkontingent - juniorroere 11-17 år : 850,- kr.

> klubkontingent - passive

: 250,- kr.

Familiekontingent: De første to i familien betaler fuldt kontingent, hvorefter resten betaler halvt kontingent. De voksne tæller altid først. For at opnå rabat på kontingent skal alle familiemedlemmer bo på samme adresse. For yderligere information kontakt venligst kassereren.

Aldersgrupperne tager udgangspunkt i medlemmets alder den 1. januar.

Nye kajakroere betaler desuden et engangsgebyr på 50 kr. for et officielt EPP-bevis.