Information til gæsteroere
Af: webmaster - Web master rigtige navn Rev.: 30.03.2016
Udskriv | Send | Hits: 31931 |

Ry Roklub og Silkeborgsøerne er populære udflugtsmål. Derfor får vi mange gæster, gæster som vi er meget glade for.

Med de mange gæster har vi følt et  behov for at opstille et sæt regler for hvordan og i hvilket omfang vi kan tage imod gæster på en måde så alle føler sig godt og fair behandlet. Reglerne findes i klubreglementets afsnit 11 .

Opdaterede priser i 2016 er:

Overnatning er 75 kr. pr. person/nat. En 2-åres inrigger koster 180 kr./dag. En 4-åres inrigger koster 300 kr./dag.

Som hovedregel skal henvendelser omkring lån af klubhus og både rettes til vores gæstekontakt. Gæstekontakten sikrer at der ikke opstår konflikter med andre gæster, klubbens aktiviteter m.m. Gæstekontakten kan findes på listen over kontaktpersoner.

Vi glæder os til at se jer og håber at i får en rigtig dejlig tur.