HandiKAProning
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 14.06.2017

Siden 2005 har Ry Roklub afholdt handiKAProning, det har været en blandet succes nogle gange med mange deltagere andre gange kun et par stykker, men med en utrolig tæt kamp om pokalen. Sejrherrer blev dog alle deltagerne, der både havde det sjovt, fik motion og forbedrede deres rofærdigheder.

Formålet er primært, at vi skal have det sjovt, men også at det skal give deltagerne større interesse i at øge deres personlige færdigheder, samt skabe større interesse for at ro.

Vi gentager sidste års koncept i 2017!

Vi vil i år kun lave HandiKAP i efteråret, med 5 ture til Rosvig og 5 gange det traditionelle handikap løb (Birksø rundt 3,6km).

Vi starter d. 1. august (uge 31), og laver løb hver tirsdag indtil d. 3. oktober (uge 40).

Det bliver til 10 løb i alt, hvoraf de 7 er gældende i pointjagten.

De første 5 gange (uge 31-35) ror vi til Rosvig, rundt om pælen ved udmundingen af åen og tilbage. Start og slut er samme rute som den traditionelle rute.

Ruten for de 5 sidste gange (uge 36-40) er det traditionelle handikap løb - Birksø rundt.