Grafisk statistik
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 02.11.2008

Beklager at graferne mangler nogle år - men de vil blive opdateret hvis jeg kan opspore de fornødne data!!

"Total roede km i Ry Roklub" viser de samlede kilometer der er roet gennem årene incl. alle bådtyper. Der er dog nogle enkelte år hvor vores gæster er talt med.
Medlemmer er optalte roere som har været på vandet det pågældende år.

Bådtyper i Ry Roklub viser bådtypernes kilometer i forhold til hinanden. Der er ikke tale om bådenes km, men om medlemmernes km i de forskellige bådtyper.

"Kajak km gennem årene i Ry Roklub" viser udviklingen siden 1991 hvor vi fik de første kajakker i klubben.

"Roere" viser antallet af roere som har registreret mindst 1 km i de respektive bådklasser.

"Aktive roere" viser antallet af roere som har registreret mindst 100 km i de respektive bådklasser.

"Meget aktive roere" viser antallet af roere som har registreret mindst 500 km i de respektive bådklasser.