Jobbørsen
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 10.11.2015

Medlemmer til ungdomsudvalget

Opgave:
Indgå i et team af fire-seks voksne/unge roere, der i fællesskab forestår organiseringen af roning og aktiviteter for klubbens ungdomsroere. De mere detaljerede ansvarsområder/opgaver m.v. for ungdomsudvalget kan ses på opslag i forhallen og på hjemmesiden under "reglementer".
Se Målsætning for gruppen af ungdomsroere.

Jobprofil:
Det optimale team rummer medlemmer med lyst og færdigheder til at samarbejde, lede og organisere, motivere, instruere og at være gode rollemodeller for de unge. Det optimale team rummer også medlemmer med erfaring fra alle bådtyper. Derfor behøver hver enkelt ikke at besidde alle egenskaberne. Udvalget og dets medlemmer har vide rammer til at forme og udvikle
ungdomsarbejdet i klubben.

Kvalifikationer:
Du er frigivet til roning i en eller flere bådtyper og har et godt kendskab til forholdene i Ry Roklub. Det vil tillige være en fordel, at have erfaring som A-styrmand og/eller instruktør.

Arbejdstid:
Fleksibel arbejdstid uden kontrolur.

Fryns- og personalegoder:
Du få mulighed for gratis at deltage i relevante kursus for ungdomsledere, instruktører m.v.

Løn og ansættelsesvilkår:
Du får tak som løn og glæden ved at gøre en indsats for de unge og fællesskabet.

Kontakt:
Formanden, Poul Lervad, tlf. 8689 3696 eller via mail.