Vinteraktiviteter 2016/17
Af: 163 - Frank Haupt Hansen Rev.: 11.09.2017

Vinteren byder på mange aktiviteter i Ry Roklub.

Følg med kalenderen for at se de særlige arrangementer, så som medlemsmøder, fællesspisning, Havneræs, møder, generalforsamling, sociale arrangementer m.v.

I løbet af ugen vil der foregå forskellige aktiviteter, som i overskrifter ser således ud:

Mandag:

Aften: Ungdomstræning i motionsrummet ved Karen Maria Dixen og Karsten Munk. Assistent er Sjef Schlappi. Nærmere information om tider følger.

Tirsdag:

Formiddag: Svømning i Skanderborg svømmehal. Deltagere er primært C-holdet, men alle medlemmer er meget velkomne til at deltage, når tiden tillader. Se information under nyheder.

Aften: Almindelig træning i motionsrummet. En tirsdag om måneden vil Marja Breit tage initiativ til deltagelse i G8 Grandprix på ergomenter. Der opdeles i hold, således alle kan være med i dysten. Nærmere information følger.

Onsdag:

Aften: Træning af stabilitet og styrke kl. 19.00 - 20.00 ved Karen Grove. Og nu er der også ergometerspinning på programmet. Følg med i aktuelle hold på hjemmesidens forside.

Torsdag:

Aften: Handikapløb arrangeret af Anne-Mette Jensen, Lisbet Bjerregaard og Lisa Skouboe samt almindelig træning i motionsrummet. Handicapløbene starter 31. oktober, kl. 19.00 præcist. Se yderligere information, ruter mv. under nyheder på forsiden.

Aftenen afsluttes ofte med vinterbadning.

Fredag:

Åben for arrangementer.

Lørdag:

Løb kl. 10.00 - yderligere information følger.

Søndag:

Roning for alle bådtyper. Vi går på vandet kl. 9.00. Herefter er der for de friske vinterbadning og selvfølgelig kaffe/brød som afslutning. Vi giver brød på skift.

Skulle vandet blive stift, så er der enten kajakroning fra Emborg broen eller cirkeltræning ved Hanne Sørensen i motionsrummet.