Ry Maraton Team
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 09.06.2007

Teamet er for kajakroere, der har lyst til at presse sig selv under træning og som ønsker at udfordre sig selv i kajakken. Træningen sigter på at komme i form til at deltage i Maratonløb, hvis man har lyst til det.

Der trænes hver torsdag kl 18:30.
Bemærk at tidspunktet er rykket fra 17.30 til 18.30

(Tidspunktet betyder, at man er klar til briefing 18:30 og på vandet kort efter)

Alle frigivne roere fra Ry Roklub, som har roet mere end 500 km. kan være med, hvis de har lyst til trofast og stabil træning hver torsdag, så vidt muligt.

Træningen indeholder konditionstræning, pulstræning, tekniktræning, roteknik, hængningsteknik, starter, overbæringer, balance, brug af drikkesystem med mere.

Træningen tilrettelægges, så der er plads til både hurtige og langsommere roere, da vi roer frem og tilbage, så ingen kommer alvorligt bagud. Det gør det sjovere.

Der vil være et fastlagt træningsprogram de første fire uger, ellers skiftes vi til at lave træningsprogram.

Vi træner med pulsmåler. Der findes forskellige måder at fastgøre pulsur/GPS på kajakken. Spørg eller se på Max-kayaks hjemmeside. Man kan få hjælp til at måle og udregne max-puls og træningsintensitet.

Om vinteren er der styrketræning i motionsrummet, på samme tidspunkt.

Tovholdere: Vibe og Christine