Mailliste
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 08.11.2009

Klubbens officielle mailadresse giver mulighed for at udsende besked hurtigt og direkte til medlemmerne. Systemet når - i forsommeren 2007 - ud til ca 2/3 af klubbens medlemmer.

Maillistens adresse er ry-roklub@googlegroups.com

Mails sendt til denne adresse modtages af Frank H Hansen som håndtere videreudsendelse af beskeder til alle tilmeldte medlemmer.

Du kan til- og framelde dig maillisten i boksene til højre for denne tekst.

Modtagelse af mails

Listen tæller et bredt udsnit af klubbens medlemmer, ungdomsroere, seniorroere og C-holdsroere samt roere i alle bådtyper. Du må derfor forvente at der ind i mellem kan være mails som ikke lige er henvendt til dig.

Vær opmærksom på at du ikke kan svare på mailen ved at trykke på svar-knappen -så ryger svaret tilbage til Frank. Benyt mailadressen på forfatteren til mailen.

Udsendelse af mails
Alle medlemmer kan udsende mails.

Hvis din besked opfordre til svar, så vær opmærksom på at opgive din svaradresse eller tlf. nr.

Afmeldelse
Du kan til enhver tid framelde dig listen igen - du skal blot sende en mail til ry-roklub-unsubscribe@googlegroups.com

Tilmelding til maillisten