Instruktion i outriggere
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 14.02.2017

Scullerinstruktion

Hvem henvender kurset sig til:

Alle der gerne vil fremad, selvom man kigger bagud.

Vi vil gerne samle op på de roere som ikke kommer meget på vandet grundet manglende erfaring/øvelse, men som er glad for at ro i  X eller i XXsculler :-)

Efter standerhejsningen, når vejret tillader det.

Tøj

I foråret kan man godt ro sculler.

På dage hvor solen ikke vil vise sig frem kunne det være en god ide med en neopren bukser eller dragt til at holde kulden væk. Vi sidder på båden og er mere udsat for kulden end kajakroerne.

Kontakt:

Marja Breit

Instruktører:
Marja Breit, Karsten Lundbek, Hans-Werner Mortensen, Martin Wegge, Mads Roesdahl m.fl.

Instruktionen er sammensat af Ry Roklub, men tilpasset Dansk Forening for Rosports (DFfR) krav. Når kurset er bestået, bliver du frigivet som scullerroer i Ry Roklub og i andre DFfR sammenhænge. Frigivne scullerroere må frit benytte klubbens scullere, og de må ro alene.