Uddannelse
Af: 7 - Per Hallum Rev.: 01.07.2007

Kajakinstruktionen i Ry Roklub er baseret på instruktører og hjælpeinstruktører der alle er uddannet ved DKF. Tillige indgår der et antal erfarende roere i arbejdet.

Hjælpeinstruktøruddannelsen er et weekendkursus som afholdes af DKF. Kurset afholdes typisk i Skanderborg og Kalundborg hvor kursister fra andre klubber også deltager.

Instruktøruddannelsen afholdes på samme måde, og det er her et krav at man har gennemgået Hjælpeinstruktørkurset, og det tilrådes at man har fungeret som hjælpeinstruktør i en periode.

Der indgår ikke nogen form for uddannelse af deltagernes rofærdigheder på kurserne.

Nærmere information og beskrivelse af kurserne, samt tidsplan for hvornår de afholdes fremgår af DKF´s hjemmeside under Uddannelse.

Det er Kajakinstruktionsudvalget der instiller til bestyrelsen hvem der deltager i uddannelserne.
Henvend dig derfor til Kajakinstruktionsudvalget hvis du vil hører nærmere om det kunne være noget for dig.